Read New Topics

Hydraulische Vloeren

Hydraulische vloeren

Wij leveren verschillende typen hydraulische vloeren. Vol hydraulische of hydraulisch gecombineerd met kabels.

Ons gepatenteerd GFHF system is volledig traploos verstelbaar en kan ook neigen. Dit is een groot voordeel zijn. Deze vloer vanaf 30 mm dikte geleverd worden, afhankelijk van de gewenste draagkracht.

Een ander system is een combinatie van hydrauliek en kabels, zogenaamd een normale hydraulische vloer. Bij deze zit de cilinder in de vloer verwerkt. Dikte vanaf 60 mm. Natuurlijk leveren we ook handbediende vloeren. Alle vloeren worden naar klantenwens ontwikkeld en gebouwd.

 

GFHF Hydraulische Vloeren

Dit systeem hebben wij ontwikkeld naar vragen uit de markt. Ons systeem betreft hydraulische vloeren die traploos versteld kunnen worden en ook kunnen neigen. Dit brengt natuurlijk grote voordelen. Door dit systeem kan de vloer ook extreem dun uitgevoerd worden 30 a 40 mm. Dit betekend natuurlijk een grote netto inwendige hoogte. Ook is het mogelijk een extra vloer in de zwanenhals te integreren.

Klassieke of normale hydraulische vloeren

Wij produceren ook normale hydraulische vloeren, wij noemen dit echter klassieke hydraulische vloeren. Bij deze techniek ligt de cilinder in de 2e vloer, of is geïntegreerd in het chassis. De beweging wordt gemaakt door kabels over zogenaamde schijven. Het voordeel is een grotere hefhoogte als vol hydraulisch. De vloer echter is een stuk dikker en kan niet neigen. Ook kan men deze niet traploos verstellen, maar alleen vaste afstanden van 100 mm i.v.m. een verankering. Natuurlijk kan ook deze uitvoering aan uw wensen aangepast worden.

Diverse voorbeelden hydraulische vloeren